انجمن علمی دانشجوئی ارتباط با صنعت و جامعه

 

فراخوان طراحی شرکت صنایع غذایی سحر
یکشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
2 نظر
357 بازدید

مهلت ثبت نام تا جمعه 11 اسفند ماه تمدید شد

 

 

شرکت صنایع غذایی سحر با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا برگزار می‌کند:
فراخوان طراحی

طراحی لوگو (بابرند شفیع)

نشان بایستی شرایط و ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • ارزش زیبا‌شناختی و گرافیکی مناسب
  • اثر می‌تواند به صورت نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی باشد.
  • قابلیت استفاده به صورت تک‌رنگ
  • به لحاظ گرافیکی قابل استفاده در سایز‌های مختلف
  • آثار دست اول بوده و ناقض قانون حق‌تکثیر (کپی‌رایت) نباشند.
  • در تعداد آثار ارسالی توسط هر فرد محدودیتی وجود ندارد.
  • طراحی لوگو باید در قالب انگلیسی و فارسی و بر اساس فراخوان منتشر شده باشد.
  • فایل‌های ارسالی طراحی لوگو به صورت فایل JPEG و TIFF با دقت حداقل 300dpi باشد.

معیار‌های طراحی لوگو:

لوگو جهت استفاده در:

  1. لیبل
  2. خواستگاه صنعت غذا
  3. بازار هدف جامعه کشور‌های عربی
  • جامع بودن، سادگی و سهولت در خواندن متن لوگو
  • امکان استفاده از لوگو در ارتباطات بین‌المللی
  • المانی از هویت کشور‌های عربی در آن مستتر باشد.

آگهی تبلیغاتی برای استفاده در مجلات
(با محوریت محصولات کنسرو شیشه‌ای)

  • تاکید بر قابل رؤیت بودن محصول داخل شیشه و مزیت این بسته‌بندی نسبت به قوطی
  • ارزش زیباشناختی و گرافیکی مناسب
  • اثر می‌تواند به صورت نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی باشد.
  • آثار دست اول بوده و ناقض قانون حق‌تکثیر (کپی‌رایت) نباشند.
  • در تعداد آثار ارسالی توسط هر فرد محدودیتی وجود ندارد.
  • به جهت اطلاع از فرمت طراحی مجلات در شرکت سحر مشخصات خود را به آدرس Design.saharfood@gmail.com ارسال فرمایید تا فایل مربوط به فرمت طراحی برای شما ارسال گردد.

طراحی بسته‌بندی
(بسته‌بندی 4 تایی، تن ماهی قوطی 180 گرمی، جهت فروش ویژه و طراحی روی جعبه)

  • در مورد ظروف شفاف و بسته‌بندی‌هایی که داخل آن‌ها قابل رؤیت است، لازم است تصویر بسته‌بندی همراه با محصول ارسال شود.
  • طراحانی که مایل به ارائه طرح ساختار بسته‌بندی می‌باشند، باید تصویر کاملی از طرح را به همراه طرح گرافیکی و نام تجاری فرضی ارائه دهنده به نحوی که مخاطبان بتوانند بینش کاملی نسبت به طرح بسته‌بندی و کاربرد آن بدست بیاورند.
  • تصویر بسته‌بندی باید از طریق عکاسی به دست آمده باشد. در صورتی که از ماکت و یا 3D برای نمایش یک بسته استفاده شود، باید ملموس، واقعی و قابل درک باشد.
  • بسته‌ها با وسواس و دقت، آثار ارائه شده را بررسی و صرفاً بسته‌بندی‌هایی را انتخاب می‌نمایند که استاندارد‌های طراحی (لی‌آوت، ترکیب‌بندی، انتخاب رنگ، نحوه پرزنت و ...) را به درستی رعایت کرده‌باشد.
  • طراحی بسته‌بندی‌های 4 تایی با مفهوم خرید 3 محصول و دریافت 1 عدد هدیه رایگان می باشد (1+3)

جوایز:

هیأت داوران از میان آثار رسیده حداکثر 3 اثر را انتخاب می‌کنند. در صورت انتخاب بیش از یک اثر، هیأت داوران در چینش کیفی آثار و انتخاب نهایی مختار است. برای هر بخش سه اثر برگزیده انتخاب می‌شود که هدایایی به این آثار اهدا می‌گردد.
نفر اول 1.000.000 تومان
نفر دوم 600.000 تومان
نفر سوم 400.000 تومان

ارسال مشخصات هنرمند (نام و نام خانوادگی، شماره ملی، تلفن همراه، ایمیل) الزامی است.
مهلت ارسال اثر:
آخرین مهلت ارسال آثار 1396/11/30 (غیر قابل تمدید)
زمان اختتامیه: 1396/12/3

فایل‌های ارسالی طراحی (به صورت فایل JPEG یا TIFF با دقت حداقل 300dpi با سایز A4) به شماره تلگرام 09183083141 و یا به آدرس ایمیل Design.saharfood@gmail.com ارسال گردد.

جهت ثبت نام در مسابقه لازم است تا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید

مهلت ثبت نام به اتمام رسیده است

صنایع غذایی سحر
فراخوان
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 
سید پدرام لطفی
۱۳۹۶/۱۱/۱۹ ۱۰:۰۹
طراحی در بخش‌ لوگو
ادمین
۱۳۹۶/۱۱/۱۹ ۰۰:۰۰
سلام<br /> دوست عزیز اگه قصد شرکت در مسابقه رو دارین باید از طریق لینک ثبت نام کنید.